Apartheidpartiet Socialdemokraterna

Socialdemokraterna vill gärna utåt framställa sig som ett demokratiskt parti. För den som läser principprogrammet framstår det tydligt att det är samma främlingsfientliga, islamhatande parti som alltid. De ljuger och de odlar myter! (S)-ett elitistiskt parti! Enfalden är det största hotet mot Sveriges utveckling och Socialdemokraterna är i sin förlängning ett hot mot demokratin! Socialdemokraterna driver tesen/myten att Sverige håller på att bli ett ”multikulturellt” samhälle. Denna multikulturism är det stora hotet mot Sverige och Europa menar de – med samma argumentation och retorik som massmördaren och högerextremisten Breivik. Låt dig inte luras av detta främlingsfientliga, islamafobiska parti vars retorik triggar extremhögerns våldsamheter och svansen av hat.

  Den ”mångkulturella agendan” är en av de konspirationsteorier som Socialdemokrater odlar. Intressant i sammanhanget är att Socialdemokraterna har förklarat krig mot islam. Kom ihåg det nästa gång du hör en Socialdemokrat orera om ”massinvandring”.  När Jan Ericsson, nybliven invald riksdagsledamot för moderaterna, tar ställning mot den predikan som Eva Brunne höll i Storkyrkan vid riksdagens högtidliga öppnande tar han samtidigt ställning för den rasism som Socialdemokraterna står för. Det här TV inslaget visar tydlig att Socialdemokraterna inte är ett i grunden demokratiskt parti. Gudskelov är de så pass osmarta att de visar sitt verkliga jag på TV då och då.

Rasisterna flyr från Storkyrkan.

Någon som har filmat Socialdemokraterna när de försöker misshandla en grabb. Vi ska inte ha in dem vare sig i Riksdagen, Regionen eller i Kommunerna. Främlingsfientlighet är bara så osvenskt.

Islamfobi på film! Det här är bland det värsta jag har sett och i nivå med Nazisternas valfilmer. Det här är ren och skär rasism och därför tror jag att det är ett misstag att inte sända den. I praktiken tror jag att (S) förlorar väljare på sån här dravel.

Ja så här fortsätter det år efter år i den lokala socialdemokratiska floskel- och bluffabriken.

Mitt första blogginlägg på det nya året kommer att handla om vilket bra år 2011 kommer att bli för socialdemokratin. Så inledde den heltidsanställde (!) socialdemokratiske politruken och 25 öres-desinformatören Tomas Gustafson sitt första blogginlägg för året. Den kulmagade politiske kretinen brukar sitta stadigt förankrad längst bak i fullmäktigesalen med sin medhavda laptop troligtvis fullt sysselsatt med att producera nya djupsinniga blogginlägg kryddat med diverse ”spetsfundigheter” likt de ovanstående, ofta med undertecknad som personligt hatobjekt. Man kan dock glädjas åt att när den fordom så stolta ”rörelsen” numera sällan förmår producera något bättre i den gamla arbetarstaden Borås än Gustafsons för det mesta både intellektuellt och grammatikaliskt undermåliga texter så ser inte framtiden ljus ut för socialdemokratin. Låt oss nu bara hoppas att Boråsoraklet förutspår en lysande framtid för det egna partiet även år 2012. Om inte annat får vi förlita oss på att Juholt inte lämnar rodret utan klamrar sig fast vid det sjunkande skeppet ända fram till valrörelserna 2014. Texterna och karikatyren ovan är direktkopierade med undantag av ordet socialdemokraterna och (S) och utgör endast ett litet axplock ur Gustafsons digra bloggsvada det senaste dryga året.

Till sist får jag rikta mina varmaste hälsningar till arbetararistokratins alla små som stora glada gamänger! Keep up the good work!

Annonser
Explore posts in the same categories: Socialdemokraterna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: