Sverigedemokraterna är det verkliga alternativet!

Denna debattartikel har tydligen publicerats i BT den 12/9 . Huruvida rubriksättning ändrats eller artikeln redigerats har jag ej hunnit kolla. Läget inför den 19 september känns bra. Jag är ju inte precis känd för att vara överoptimistisk till min läggning så nu bör det nog gå vägen.

Sverigedemokraterna är det verkliga alternativet!

Väljarna i Borås och Sverige har nu möjlighet att rösta in ett parti i landets politiska församlingar som tar invandrings- och integrationspolitiken på allvar. Vi går till val på ett program där asyl- och anhöriginvandringen ligger på en nivå liknande den i våra nordiska grannländer Danmark och Finland. Vi vill återinföra assimilationspolitiken och sätta stopp för det mångkulturella experiment staten och etablissemangspartierna nu går i bräschen för. Vidare vill vi se en skärpning av kraven för uppehållstillstånd och medborgarskap. Samtidigt som vi sparar pengar och kraftigt begränsar det internationella biståndet som präglats av slöseri och allvarliga strukturella problem under flera decennier vill vi se ett ökat stöd till världens nödlidande flyktingar genom UNHCR:s försorg. Ett ökat stöd till de kvinnor i Sverige som lever under religiöst och hedersrelaterat förtryck är också angeläget.

Sverigedemokraterna presenterade under våren en heltäckande skuggbudget och tillsammans med valmanifest och övriga programförklaringar täcker vi därmed politikens samtliga sakområden. Av dessa betonar vi förutom vår profilfråga invandring och integration även en trygg och värdig ålderdom med en ökning av antalet trygghetsboenden, en förbättrad matkvalitet inom äldreomsorgen samt ett avskaffande av den s.k. pensionärsskatten under mandatperioden. Det är nu hög tid att vi får bukt med den ökande brottsligheten och en kraftig straffskärpning för grova och upprepade brott måste till omedelbart! Mängdrabatten på brott bör avskaffas och en statlig ersättningsgaranti för brottsoffren bör upprättas. Skolfrågan får nu allt större tyngd i valkampanjen och vi sverigedemokrater har länge förespråkat ett systemskifte från flumskola till en kunskapsinriktad skola präglad av trygghet och ordning. Ett förstatligande av den kommunala skolan står högst på dagordningen. Kvalitetsskillnaderna inom den kommunala skolan är idag oacceptabla. Friskolorna är ett viktigt komplement till den kommunala skolan men tillsynen måste fungera och orimliga vinster skall inte förekomma. Vi vill även se ett utökat antal platser inom vuxenutbildningen. Sverigedemokraterna vill se ett svenskt försvar med relevanta förmågor och en potential att skydda vårt territorium och kapacitet att ta vår del av det försvars- och säkerhetspolitiska ansvaret i vårt närområde. Detta låter sig ej göras utan det relativt kraftiga förstärkning av försvarsbudgeten vi som enda parti förespråkar. Den svenska närvaron i Afghanistan skall avvecklas stegvis. Jag vill även påminna läsarna om vårt fortsatt starka EU-motstånd. Det svenska nettobidraget uppgår även i år till omkring 15 miljarder kronor, pengar som så väl hade behövts i olika offentligfinansierade verksamheter på hemmaplan!

En röst på Sverigedemokraterna i det kommande valet kan vara avgörande för en kursändring på ett flertal ytterst viktiga politiska problemområden, ta därför chansen och rör om i den förstelnade etablissemangsgrytan!

Krister Maconi (SD)

Annonser
Explore posts in the same categories: Sverigedemokraterna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: