Sossarna lockar till gapskratt!

Det senaste Butler-utspelet på DN-debatt av duon Jämtin/Batljan har fått de ”borgerliga” ledarsidorna att gotta sig och bloggarna att gå i spinn. ”Ropen (s)kalla butler åt alla” sprider sig som en löpeld över nätet, de rödgröna ledarskribenterna har däremot inledningsvis av förståeliga skäl reagerat på blamaget med tystnad. Debattinlägget kan nog betraktas som ett utslag av den desperation som (S) känner inför de usla opinionssiffrorna i storstadsregionerna. Att man  lyckats med att producera ett såpass ideologiskt förvirrat och även  i övrigt undermåligt debattinlägg var ändå något överraskande. Bara att tacka och ta emot. Ett gott skratt förlänger som bekant livet, och ett dito på den rödgröna elitens bekostnad känns lite extra mysigt.

På hemmaplan i Borås inledde den lokala eliten  valstugesäsongen häromdagen. Många politiker och ombudsmän men ytterst få medborgare eller undersåtar. Sverigedemokraterna dyker upp vad det lider, dock utan valstuga, risken för att den skulle klara sig från brand eller liknande vandalisering får väl anses som begränsad.

För övrigt kan det meddelas att Sd-Borås och SD-Sjuhärad snart kommer att sprida sitt glada budskap via de digitala storbildsskärmarna i Borås, tvivelsutan till det lokala politikeretablissemangets stora förtrytelse. Väl mött i valrörelsen!

P.S. Visst är Sahlin ett sänke!

Annonser
Explore posts in the same categories: Socialdemokraterna

One Comment på “Sossarna lockar till gapskratt!”

 1. Info Says:

  INITIERAT FÖRSVAR FÖR HETEROHATETS DAG

  ”Butlers” på T-banestationerna. Fri invandring till Sverige (och livstids, arbetsfri försörjning där). Queerinstitutet i Göteborg ordnar en heterohatsfestival för fjärde året i rad.

  Har jag förflyttats till en främmande planet?

  Svaret måste bli jakande. Denna initierade visdom meddelar en försvarare av Heterohatets dag på bloggen Medborgarperspektiv d. 17/8:

  ”Heterosexualiteten är ett av människan socialt konstruerat begrepp från mitten av 1800-talet. Innan dess delade vi inte in sexualiteten i de kategorier som vi gör idag. Jag har svårt att tänka mig att djur reflekterar över sin sexualitet såsom vi gör. Därför har jag svårt att gå med på att djur skulle vara heterosexuella.”


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: